Hotel Brasserie Florian

Wij zijn gesloten van 8 januari 18.00 uur t/m 17 januari. Op woensdag 18 januari 2023 staan wij weer vanaf 8:00 voor jullie klaar.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Retro kamer

1 persoon € 67,50
2 personen € 81,50
inclusief ontbijt

De retrokamers hebben allemaal een unieke indeling, maar beschikken elk over een eigen douche en/of bad, een toilet, een wastafel en toiletartikelen. In kamer 21 en 23 bevindt zich een ligbad. Tegen het tarief van €10,- per verblijf, kunt u één van deze kamers met voorkeur reserveren.

Bijna alle kamers zijn verder voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Voor kinderen t/m 2 jaar kan er een babybedje worden geplaatst (op basis van beschikbaarheid). Dit bedje is opgemaakt met een onderlaken, maar geen dekentje of dekbed en is te gebruiken tegen een tarief van €7,50 per verblijf.

Op deze kamers zijn huisdieren niet toegestaan.

Alle retrokamers zijn gelegen op de 1e of 2e verdieping en uitsluitend per trap bereikbaar.

Ook kan er in de retrokamers geen extra bed worden bijgeplaatst.

Hotel Brasserie Florian

Kamerfaciliteiten

Kamergrootte: 18 m²

In deze kamer:

Roken: ​Roken niet toegestaan

Parkeerplaats: Wanneer u de auto voor langere tijd wilt parkeren, kunt u dit het beste buiten het centrum doen. U kunt onbeperkt parkeren bij de parkeerplaats aan de linkerkant van de Haven (Inundatie Kanaal) of op de parkeerplaatsen aan de Zandweg of de Steenstraat.

Hotel Brasserie Florian

Reserveren

In en om het hotel

Goed om te weten