Hotel Brasserie Florian

Wij zijn gesloten van 8 januari 18.00 uur t/m 17 januari. Op woensdag 18 januari 2023 staan wij weer vanaf 8:00 voor jullie klaar.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Het hotel

Ons hotel beschikt over 8 kamers, verdeeld in 2 verschillende kamertypes:

4 tweepersoons standaardkamers;
4 tweepersoons comfortkamers.

Op maandag en dinsdag kunt u inchecken tussen 14.00 en 16.30 uur.
Op woensdag t/m zondag kunt u inchecken tussen 15.00 en 18.00 uur.
Uitchecken kan op de dag van vertrek tot 10.00 uur.

Het ontbijt is bij de prijs van de hotelkamer inbegrepen.

Mocht u toch nog vragen, neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers of stel uw vraag via het contactformulier op onze website.

NIEUWE BEDDEN!

Standaard
kamer

1 persoon € 89,00
2 personen € 99,00
Inclusief ontbijt

NIEUWE BEDDEN!

Comfort
kamer

1 persoon € 105,00
2 personen € 115,00
Inclusief ontbijt

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Fiets en fietsenstalling

Uw fiets kunt u overdekt en bewaakt stallen bij onze partner ‘Fietsdomein’ op de Zandweg nummer 4 in Wijk bij Duurstede.

Wanneer u aankomt of verblijft op zaterdag, zondag of maandag kunt u geen gebruik maken van deze fietsenstalling. Op deze dagen kunt u uw fiets plaatsen aan één van de ‘fietsnietjes’ op de Markt.

U kunt de accu van uw elektrische fiets opladen bij ‘Fietsdomein’. Ook vindt u voor ‘Kruidvat’ een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Parkeren

Omdat Florian zich midden in het centrum van Wijk bij Duurstede bevindt, kunt u de auto niet voor onbeperkte tijd voor de deur parkeren. Wel kunt u korte tijd op de Markt parkeren om uw bagage van of naar de kamer te brengen.

Wilt u graag in de binnenstad parkeren, dan heeft u hiervoor een blauwe parkeerschijf nodig. U kunt op deze parkeerplaatsen gemiddeld maximaal 2 uur lang parkeren. Kijk voor de meest actuele informatie op de blauwe borden aan het begin van de parkeerplaats. 

Wanneer u de auto voor langere tijd wilt parkeren, kunt u dit het beste buiten het centrum doen. U kunt onbeperkt parkeren bij de parkeerplaats aan de linkerkant van de Haven (Inundatie Kanaal) of op de parkeerplaatsen aan de Zandweg of de Steenstraat.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Kamer reserveren

Alle kamerprijzen zijn inclusief ontbijt en 9% BTW, en exclusief toeristenbelasting à € 1,80 p.p.p.n. Kleine honden zijn welkom op onze standaard- en comfortkamers tegen een tarief van €17,50 per verblijf. Maximaal 1 kleine hond per kamer toegestaan.

Het is mogelijk om eerder in te checken en/of later uit te checken. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Inchecken vanaf 12.00 kan tegen een meerprijs van €22,50.
Uitchecken kan tot 12.00 tegen een meerprijs van €17,50.