HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Comfort kamer

Voor actuele beschikbaarheid en prijzen, ga naar kamer reserveren.

De comfort kamers zijn ruim opgezet en beschikken over een ruimere en luxere badkamer dan de standaard kamers. Hierin bevindt zich een XXL douche (cabine) met een regen- en handdouche. Met uitzondering van kamer 58, hierin bevindt zich een bad. In alle comfortkamers ontbreken de wastafel, het toilet en de toiletartikelen natuurlijk niet. Heeft u een voorkeur voor een bad? Kamer 58 is voor €10,- extra per verblijf met voorkeur te reserveren. 

Ook beschikken de comfort kamers over een kluisje voor uw waardevolle spullen.

Alle kamers zijn gelegen op de 1e verdieping en uitsluitend per trap bereikbaar.

Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Voor kinderen t/m 2 jaar kan er een babybedje worden geplaatst (op basis van beschikbaarheid). Dit bedje is opgemaakt met een onderlaken, maar geen dekentje of dekbed en is te gebruiken tegen een tarief van €7,50 per verblijf.

Op dit type kamer is 1 kleine hond toegestaan voor het tarief van €17,50 per verblijf.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Kamerfaciliteiten

Kamergrootte: 30 m²

In deze kamer:

Roken: Roken niet toegestaan. Roken kan buiten onder het afdakje op de “binnenplaats”. Mochten wij constateren dat er toch op de kamer gerookt is zullen wij hiervan de kosten (stomen en reinigen van vitrage, gordijnen, dekbedden, etc.) in rekening brengen.

Parkeerplaats: Wanneer u de auto voor langere tijd wilt parkeren, kunt u dit het beste buiten het centrum doen. U kunt onbeperkt parkeren bij de parkeerplaats aan de linkerkant van de Haven (Inundatie Kanaal) of op de parkeerplaatsen aan de Zandweg of de Steenstraat.

Hotel Brasserie Florian

Reserveren

In en om het hotel

Goed om te weten