Hotel Brasserie Florian

Wij zijn gesloten van 8 januari 18.00 uur t/m 17 januari. Op woensdag 18 januari 2023 staan wij weer vanaf 8:00 voor jullie klaar.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Standaard kamer

1 persoon € 82,50
2 personen € 95,00
inclusief ontbijt

De standaard kamers zijn lekker ruim op gezet en beschikken allemaal over een eigen badkamer met een douche, een toilet, een wastafel en toiletartikelen.

Alle kamers zijn gelegen op de 1e verdieping en uitsluitend per trap bereikbaar.

Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Voor kinderen t/m 2 jaar kan er een babybedje worden geplaatst (op basis van beschikbaarheid). Dit bedje is opgemaakt met een onderlaken, maar geen dekentje of dekbed en is te gebruiken tegen een tarief van €7,50 per verblijf.

Voor kinderen t/m 10 jaar kunt u een extra bed aanvragen voor een tarief van €17,50 per nacht (op basis van beschikbaarheid). Dit is inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à €1,80 per nacht (vanaf 5 jaar).

Voor kinderen vanaf 11 jaar en voor volwassenen kan er ook een extra bed worden aangevraagd voor €35,00 per nacht (op basis van beschikbaarheid). Dit is inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à €1,80 per nacht.

Op dit type kamer is 1 kleine hond toegestaan voor het tarief van €17,50 per verblijf.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Kamerfaciliteiten

Kamergrootte: 35 m²

In deze kamer:

Roken: ​Roken niet toegestaan

Parkeerplaats: Wanneer u de auto voor langere tijd wilt parkeren, kunt u dit het beste buiten het centrum doen. U kunt onbeperkt parkeren bij de parkeerplaats aan de linkerkant van de Haven (Inundatie Kanaal) of op de parkeerplaatsen aan de Zandweg of de Steenstraat.

Hotel Brasserie Florian

Reserveren

In en om het hotel

Goed om te weten