HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Standaard kamer

De standaard kamers zijn lekker ruim op gezet en beschikken allemaal over een eigen badkamer met een douche, een toilet, een wastafel en toiletartikelen.

Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Voor kinderen t/m 2 jaar kan er een babybedje worden geplaatst (op basis van beschikbaarheid). Dit bedje is opgemaakt met een onderlaken, maar geen dekentje of dekbed en is te gebruiken tegen een meerprijs van €7,50 per verblijf.

Voor kinderen t/m 10 jaar kunt u een extra bed aanvragen voor een meerprijs van €17,50 per nacht (op basis van beschikbaarheid). Dit is inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à €1,30 per nacht (vanaf 5 jaar).

Voor kinderen vanaf 11 jaar en voor volwassenen kan er ook een extra bed worden aangevraagd voor €35,00 per nacht (op basis van beschikbaarheid). Dit is inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting à €1,30 per nacht.

Op deze kamers zijn kleine huisdieren toegestaan tegen een meerprijs van €17,50 per verblijf.

HOTEL BRASSERIE FLORIAN

Kamerfaciliteiten

Kamergrootte: 35 m²

In deze kamer:

Roken: ​Roken niet toegestaan

Parkeerplaats: Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Ons advies is te parkeren bij de parkeerplaats links van de stadshaven of langs de Steenstraat of Zandweg.

Hotel Brasserie Florian

Reserveren

In en om het hotel

Handig om te weten